Carina van der Kloet is personal stylist en expert op het gebied van kleding, imago en identiteit. Haar stylingadviesbureau Carina Personal Styling heeft ze in 2003 opgericht. “We helpen ondernemende mannen en vrouwen hun persoonlijkheid optimaal te uiten met hun kleding en accessoires en een sterke indruk achter te laten”.

Carina van der Kloet is Nederlandse en dochter van een VN-diplomaat. Ze is in diverse Franstalige landen in Afrika opgegroeid waar ze op Franse scholen zat en heeft jarenlang in de Verenigde Staten gewoond. Ze heeft een drietalige opvoeding gehad en spreekt vloeiend Engels, Frans en Nederlands. Ze is afgestudeerd aan het Fashion Institute of Technology (F.I.T.) in New York City en heeft zich later gespecialiseerd in kleur, stijl, imago en identiteit.

Carina van der Kloet heeft zakelijke worskhops en persoonlijk advies gegeven aan duizenden mensen waaronder managers, ondernemers, expats, diplomaten en (internationale) organisaties zoals Shell, Heineken, KPMG, DNB, RSM/ Erasmus Universiteit. Ze schrijft voor het vakblad ‘Kleur en Stijl’ en blogt over mode en kleding voor Expatica.com (lifestyle website voor expats).

‘Styling & Imago’ workshop
U leert welke boodschap u communiceert en hoe u de juiste toon neerzet met uw kleding. Wat zijn de verschillende dress codes en hoe kunt u deze vertalen naar uw eigen stijl? U krijgt kledingsuggesties en styling tips over hoe u representatief gekleed kunt gaan met behoud van eigen persoonlijkheid en culturele afkomst.

‘Styling Internationaal’ workshop
U leert bewust te worden van wat u uitstraalt met uw kleding. U leert wat de belangrijkste kledingregels zijn in het buitenland. Hoe legt u de juiste balans tussen uw persoonlijkheid, de gewoontes in het buitenland en datgene wat u wilt uitstralen? U krijgt hierover praktische en persoonlijke stylingtips.

Carina van der Kloet