Dinsdag 9 februari selecteerden Ministerie van Landbouw-opdrachtgever Monique de Muynck, Senior Partner (SP-er) en ICC-protocolchef Bengt-Arne Hulleman en JP Michiel van der Schalk 4 nieuwe hosts.
Woensdag 10 februari kozen SP-er en communicatiedirecteur Roeland van der Heiden, SP-er en provinciemedewerker Peter Muller en Bob Stigter 5 nieuwe studenten.
De laatste 2 selectiedagen zijn op 22 en 23 februari 2010. Dan selecteren Will Prein van MeesPierson, Janny Kuilema van ABN AMRO samen met Sp-ers Alexandre Kanji en Mark Verheul. Florian en Gijs zijn dan begeleiders.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.
1 antwoord
  1. Protocolbureau
    Protocolbureau zegt:

    Tijdens de selectiedagen op 9 en 10 februari jongstleden heeft het Protocolbureau 9 nieuwe hosts aangenomen. Wij feliciteren Suzette Parlevliet, Naomi Reisel, Veerle van der Lande, Wietse Verheul, Rogier Rombouts, Robert Veerman, Christiaan Hovig, Paul Ruitenbeek en Daan van den Boom. Een aantal van hen heeft reeds gewerkt, zondag 14 februari werden zij ingezet tijdens het ABN AMRO WTT-finale.

Reacties zijn gesloten.