Drenthe nodigt secretaresses uit het hele land uit
Schitterende locaties ontdekken in het prachtige Drenthe
Onbekend maakt onbemind is een uitspraak die deels opgaat voor vergaderen en congressen in de provincie Drenthe. Maar dat is zeker niet terecht, want Drenthe is niet alleen rijk aan zeer fraaie natuur. Marketing Drenthe en Congresbureau Drenthe maken organisatoren van meetings graag duidelijk wat voor fraai aanbod aan locaties de provincie rijk is.

Op 28 oktober 2010 bezoeken secretaresses uit het hele land Drenthe om het unieke aanbod van Drentse zakelijke locaties persoonlijk te beleven. De secretaresses bezoeken meerdere bijzondere locaties waar telkens een programmadeel van deze dag georganiseerd wordt. Trefwoorden zijn kennis vergaren, Drenthe beleven en netwerken. De Commissaris van de Koningin, de heer J. Tichelaar, heet de secretaresses aan het begin van de dag persoonlijk welkom.

De organisatie van secretaressedag is een samenwerking van Marketing Drenthe, Congresbureau Drenthe, Golden Tulip Drenthe, Hof van Saksen en Chateauhotel De Havixhorst. De Commissaris van de Koningin gaat de secretaresses persoonlijk welkom heten aan het begin van de dag.

Programma
Ellen de Jong, secretaresse van het jaar 2010 vertelt hoe ze secretaresse van het jaar is geworden en wat zij sindsdien beleefd heeft. Jean Paul Wijers, directeur, en Bart Lammers, de Doyen (Dean) van het Protocolbureau in Den Haag, dé organisatie die ingeschakeld wordt bij Koninklijke hoogtijdagen en/of buitenlandse Koninklijke ontvangsten, vertellen over protocol en etiquette. Afgewisseld met kleine anekdotes uit hun jarenlange ervaring.

Wil jij er ook bij zijn?
Heb je nog geen uitnodiging ontvangen, maar wil je deze dag met boeiende sprekers en verrassende locaties niet missen? Meld je dan direct aan via de website.
Je vind hier ook de uitgebreide informatie en het complete programma.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.