Over twee maanden is het zover: van 15 tot 21 november 2010 laat ondernemend Nederland van zich horen! Samen met meer dan 90 andere landen neemt Nederland deel aan de Global Entrepreneurship Week. Tijdens de GEW worden de ondernemers van morgen geboren.

Langs deze weg willen wij jou graag enthousiasmeren om ook aan de Global Entrepreneurship Week mee te doen! Dat kan onder andere door mee te doen met de NEQ. Een leuke en gezellige, maar vooral ook leerzame en competitieve wedstrijd, waar je ondernemerskennis aan een test wordt onderworpen.

Ben jij een MBO-student 3e of 4e jaars of HBO-student 1e of 2e jaars en vind je ondernemerschap interessant? Dan is de NEQ iets voor jou!

Een competitief evenement waar met een 30-tal vragen je kennis en skills over ondernemerschap bevraagd worden.

Meld je aan op deze website via het online aanmeldformulier. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar. Om één van deze plekken te bemachtigen dien je in de maand oktober het online startersspel te doorlopen. Een spel waarin je in één uur een virtueel jaar doorloopt. Hierbij komen allerlei denk- en beslismomenten, die belangrijk zijn bij het opzetten van een eigen bedrijf, aan bod.

Zit jij na het spelen van dit spel met je score in de top 10 van je onderwijsinstelling? Dan ben je verzekerd van een plek in finale op 17 november in de Dialogues House van ABN Amro.

Je ontvangt van ons in de 1e week van november automatisch een bericht met alle nodige informatie.

Ga deze strijd over ondernemerschap aan met je medestudenten, docenten en ondernemers. Bemachtig één van de 10 beschikbare plekken voor jouw onderwijsinstelling!

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.