28 Oktober jongstleden bezochten ruim 50 secretaresses uit het hele land Drenthe om het unieke aanbod van Drentse zakelijke locaties persoonlijk te beleven. Het programma op deze dag speelde zich af tijdens de reis door Drenthe en op drie verschillende toplocaties. Trefwoorden waren kennis vergaren, Drenthe beleven en netwerken. De organisatie van secretaressedag was een samenwerking van Marketing Drenthe, Congresbureau Drenthe, Golden Tulip Drenthe, Hof van Saksen en Chateauhotel De Havixhorst.

Nelleke Mulder, zakenvrouw van het Noorden 2009/2010 en eigenaar van het bureau voor uiterlijke presentatie Nelleke Mulder Image & Styling vertelde de deelnemers over wat een goede presentatie van jezelf kan betekenen.
Ellen de Jong, secretaresse van het jaar 2010, vertelde bij Golden Tulip Drenthe hoe ze secretaresse van het jaar is geworden en wat zij sindsdien beleefd heeft.
Hof van Saksen heeft een vijftal culinaire workshops georganiseerd.
En aan het einde van de dag, bij de Havixhorst, kwamen Stan van Boxtel, Senior Partner, en Bart Lammers, de Doyen (Dean) van het Protocolbureau in Den Haag aan het woord. Het Protocolbureau is dé organisatie die ingeschakeld wordt bij Koninklijke hoogtijdagen en/of buitenlandse Koninklijke ontvangsten. Zij vertelden over protocol en etiquette, afgewisseld met kleine anekdotes uit hun jarenlange ervaring.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.