Io Sono L’amore (Ik ben de liefde)
Prijswinnaar op verschillende internationale filmfestivals. Heerlijke Italiaanse film over een welgemanierde aristocratische familie die tijdens een familiefeest uit het gareel raakt. Io Sono L’amore (Ik ben de liefde) vertelt het verhaal van een aristocratische Italiaanse familie die bijeenkomt om de verjaardag van de pater familias te vieren. Dan maakt opa zijn plannen voor de bedrijfsovername bekend. Intussen begint de vrouw des huizes een gepassioneerde relatie met de beste vriend van haar zoon. De beheerste manieren en etiquette van de Recchi familie begint langzaam scheurtjes te vertonen… ‘Italiaanse cinema is weer avontuurlijk. En Tilda Swinton kent momenteel geen gelijke.’ (Preview). Regie: Luca Guadagnino. Met Tilda Swinton, Flavio Parenti, Eduardo Gabbriellini e.a.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.