Zaterdag 16 April 2011 – 10:30 tot 15:30
€ 77.50

Beleef deze bijzondere dag in het teken van etiquette aan het hof.
U wordt gastvrij ontvangen in de Oranjerie met koffie, thee en paleiswaardige zoetigheid. Vervolgens bezoekt u Paleis Soestdijk waarbij de deskundige gids u naast de historie van het paleis ook vertelt over het gehanteerde protocol bij officiële bezoeken op het paleis. Na de rondleiding wijden Roel Wolbrink, etiquettedeskundige en schrijver van het Blauwe Boekje en Jan Jaap van Weering, docent aan het Protocol Institute The Hague en redacteur protocol bij Binnenhof TV, u middels een lezing in, in de geheimen van de Koninklijke etiquette.
Na afloop brengt u de opgedane kennis in praktijk en geniet u van een etiquette lunch aan een koninklijk gedekte tafel onder toeziend oog van Wolbrink en Van Weering. Mis deze unieke kans niet om kennis en plezier deze dag te laten samenkomen!

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.