This article is in Dutch

Modern Protocol = Relatiemanagement; meer rendement op bijeenkomsten
Bij het woord protocol denken we al gauw aan normen en regeltjes die om de hoek komen bij bezoek van het koninklijk huis en hoogwaardigheidsbekleders. In de praktijk blijkt (modern) protocol echter een belangrijk hulpmiddel voor organisatoren om goed gastheerschap toe te kunnen passen bij bijeenkomsten. Hoe? CongresWereld ging in gesprek met Jean Paul Wijers van het Protocolbureau, naar aanleiding van het seminar over modern protocol en relatiemanagement, dat rondom de komst van protocolgoeroe Pamela Eyring, President-directeur van ‘s-werelds oudste (24 jaar) en grootste protocolschool, The Protocol School of Washington (PSOW) wordt georganiseerd.

Voor het gehele artikel klik hier.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.