Vanavond gaf Ruben Nederpel (links op de foto) een training over usheren aan de Junior Partners van het Protocolbureau om ze voor te bereiden op het ontvangen en placeren van genodigden op relatiebijeenkomsten, ceremoniën of prijsuitreikingen.


De Junior Partners zijn studenten die naast de studie voor het Protocolbureau werken en tevens een trainingsprogramma over protocol, relatiemanagement en gastheerschap volgen. Door het bedrijfsleven en de overheid wordt het Protocolbureau met de Junior Partners ingezet op bijvoorbeeld de Awards Ceremonie van World Presss Photo, de uitreiking van de Franklin D. Roosevelt Four Freedoms Awards en de viering 100 jaar Vredespaleis. 

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.