Op deze foto toasten Will Prein, Wesley Toelen en Céderick Schoneveld op een succesvolle afloop van de tweede selectieavond. In drie dagen (gisteren, vandaag en morgen) spreken zij met 25 studenten over de functie van host bij het Protocol bureau
De 25 studenten zijn reeds geselecteerd uit de meer dan 100 kandidaten die zich voor de selectie hadden aangemeld. Deze week kiezen Will, Wesley en Cederick de zes beste kandidaten die in 2014 als hosts voor het Protocolbureau aan de slag gaan. 
Studenten beginnen bij het Protocolbureau als host en worden na het opdoen van werkervaring en theoretische kennis ‘usher’. Studenten volgen daartoe een trainingsprogramma over protocol en relatiemanagement.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.