Het Protocolbureau heeft Ewoud Hendrikx, Tobias Kraan, Ruben Nederpel, Céderick Schoneveld, Wesley Toelen en Kevin Verbaas genomineerd voor de Gilbert Monod de Froideville Prijs 2014. In de komende maanden worden zij door de opdrachtgevers van het Protocolbureau beoordeeld op vijf criteria. 
Op zaterdag 8 februari 2014 maakt Maik de Boer (docent bij het Protocolinstituut) tijdens een besloten galadiner bekend wie de winnaar is. De prijs wordt uitgereikt door naamgever Gilbert Monod de Froideville.

Dit is de vierde keer zijn dat de prijs wordt uitgereikt. In 2008 koos de jury Stan van Boxtel en Tijmen Struijk als winnaars, in 2010 was Gijs Hoogeveen de beste usher en in 2012 won Jaap van Berkel.
De Gilbert Monod de Froideville Prijs is vernoemd naar de oud-Ceremoniemeester van H.M. Koningin Beatrix. De prijs beoogt het imago van het vak te versterken en de noodzakelijke eigenschappen van een ‘protocol-officer’ te belichten. 

Lees verder: https://www.protocolbureau.com/gmdef.html

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.