De Tweedaagse Protocoltraining is zojuist op het Protocolbureau afgesloten met het uitreiken van de certificaten door Gilbert Monod de Froideville. Twaalf deelnemers volgden twee dagen een training over protocol, etiquette, eventmanagement, ceremonieel en non-verbale communicatie.

De training wordt gegeven door regisseuse Rebecca Anna van Leeuwen van Leeuwen (Rabarber) die een tweetal lessen over non-verbale communicatie verzorgd. Op de tweede dag doet ze dat samen met Jean Paul Wijers (directeur van het Institute of Protocol The Hague), dan vertaalt Rebecca de ervaringen van Jean Paul naar een praktische protocoltraining.

Etiquettegoeroe Jan Jaap van Weering (Distinguished) geeft op de eerste dag een les over zakelijke etiquette, ‘dress codes’ en ‘dining’ etiquette. Zijn les vindt plaats tijdens een driegangendiner in het Haagse Hilton hotel.
Eventmanagement wordt tijdens een masterclass behandeld door Jeannette van Namen (JvN Congresmanagement). Aan de hand van een business case bespreekt zij hoe ‘high level events’ moeten worden vormgegeven.

De hoofddocent van deze training is Gilbert Monod de Froideville. Als oud-Ceremoniemeester is hij dé Nederlandse protocolexpert bij uitstek met een deskundigheid in protocol, internationaal protocol, ceremonieel en hospitality.

De training wordt gehouden in het Hilton The Hague en op het naastgelegen Protocolbureau. De training is inclusief twee lunches en een etiquettediner, alle lesmateriaal, hand-outs en een ingelijst certificaat van het Institute of Protocol The Hague.

Volgende training: 20 en 21 maart, maar dan in het Engels gegeven door de Portugese Isabel Amaral, de Engelse William Hanson en de Nederlanders Rebecca van Leeuwen en Gilbert Monod de Froideville. Bengt-Arne Hulleman van het International Criminal Court verzorgt een gastles.

Meer informatie op Facebook: facebook.com/events
Meer informatie op onze website: protocolinstitutethehague.nl

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.