Maik en de vriendinnen

Vandaag opende Z.M. de Koning de beeldententoonstelling ‘Grandeur – Franse beeldhouwkunst van Laurens tot heden’. Museum Beelden aan Zee organiseert deze tentoonstelling ieder jaar op het Lange Voorhout, ditmaal van getalenteerde Franse kunstenaars. In museum Beelden aan Zee in Scheveningen is daarnaast een retrospectief van Henri Laurens te zien en werk van contemporaine beeldhouwers zoals Daniel Firman. Henri Laurens (1885-1954) begon als kubist, maar kwam in de jaren twintig tot zijn karakteristieke vloeiende stijl. De beelden zijn beschikbaar gesteld door het Centre Pompidou en musea uit Duitsland, België en Nederland.


Ruben bereid de seating voor:
het leggen van de stoelenkaartjes

Het Protocolbureau is sponsor van ‘Grandeur’. De ushers werkten vandaag voor niets en mochten in ruil daarvoor de vriendin uitnodigen. De vriendinnen werden voor aanvang van de opening met Maik de Boer op het Protocolbureau ontvangen en eindigden met de ushers tijdens de receptie in Museum Beelden aan Zee.

Lees meer over de tentoonstelling: beeldenaanzee.nl

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.