Jeroen Koks heeft zojuist te horen gekregen dat aan hem de eretitel ‘Senior Partner’ is verleend. Studenten beginnen bij het Protocolbureau als ‘host/hostess’ en krijgen na het opdoen van ervaring en kennis de titel ‘usher’. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt de eretitel ‘Senior Partner’ verleend. 


De titel is tijdens de jaarlijkse functioneringsgesprekken verleend op advies van zowel onze opdrachtgevers als de collegae van Jeroen. Jeroen kreeg ondermeer veel lof voor zijn bijdrage aan Nationale Herdenking MH17 waar hij verantwoordelijk was voor de seating. ‘Senior Partners’ beschikken niet alleen over kennis van protocol, relatiemanagement en event-management, zij zijn ook organisatorisch sterk en onder alle omstandigheden een goed gastheer/-vrouw.

Het Protocolbureau heeft voor de ushers een opleidingstraject ontwikkeld dat hen begeleidt in de talentontwikkeling. Het traject bestaat uit praktische trainingen, workshops en masterclasses. Ook tijdens het werk op recepties, conferenties, gala’s en ceremoniële bijenkomsten worden zij begeleid in de persoonlijke ontwikkeling.

Op de foto hierboven staan naast Jeroen ook Bart Lammers, Kevin Verbaas en Maurits Seidl die als ‘Senior Partners’ de gesprekken met de ushers leidden. Jeroen houdt het speldje vast wat hoort bij deze titel (op de foto rechts is dat het rechter speldje).

Het linker speldje is voor de ushers, daarvan zijn er tijdens de gesprekken vier uitgedeeld. Bart, Kevin en Maurits hebben aan Jurjen PeetersKim JongbloedRik van Thuijl en Maarten Kleinrensink deze bijzondere titel verleend vanwege de uitstekende werkervaring en kennis van protocol. 

Lees meer over de ushers van het Protocolbureau op onze website: protocolbureau.com. Lees hier meer over het opleidingstraject van onze ushers: protocolbureau.com/deperfectebijbaan.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.