Het Institute of Protocol The Hague organiseert op maandag 9 februari aanstaande de officiële lancering van de nieuwe Engelstalige opleiding over modern protocol ‘Strategic Relationship Management‘. Na een welkom door Jean Paul Wijers spreekt Paul Spies, directeur van het Amsterdam Museum, over ‘the cradle of protocol‘. 
De lezing van Paul Spies gaat over de functionaliteit van protocol in historisch perspectief. De nieuwe opleiding presenteert een hedendaagse visie: modern protocol als de basis van effectief relatiemanagement. 

De opleiding ‘Strategic Relationship Management‘ vergroot de toegevoegde waarde van de netwerken en (zakelijke) relaties. Deze opleiding is een volgende stap in de professionalisering van de protocol-branche.
‘Strategic Relationship Management’ begint op 9 februari eerst als minor voor de derdejaars studenten van de Hotelschool The Hague. Vanaf 9 september is de opleiding ook voor professionals te volgen.

“Protocol translates organisational strategy into effective relationship management.” – Eric Niehe, former Ambassador of the Netherlands in IndiaProgramma 9 februari

17.00 uur 
Ontvangst in het auditorium van de Hotelschool The Hague

17.30 uur 
Welkom door Jean Paul Wijers, directeur van het Institute of Protocol The Hague: Strategic Relationship Management, a modern perspective on protocol 

17.45 uur 
Paul Spies, directeur Amsterdam Museum: the cradle of protocol

18.30 uur 
Einde programma, receptie 

20.00 uur Einde 

Dit programma is Engels gesproken. This seminar will be English spoken. 
Interesse om dit programma bij te wonen? Stuur ons een e-mail op info@ipth.nl en vermeld de reden van uw verzoek alsmede uw functie.  
Schrijf je nu in voor de postgraduate ‘Strategic Relationship Management’ die op 9 september 2015 van start gaat: 


Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.