This article in English: click here.

We doen ontzettend ons best om iedereen te vertellen over de nieuwe opleiding over relationeel leiderschap ‘Strategic Relationship Management’ die op 9 september op de hotelschool van start gaat (zie ook ipth.nl/srm). De basis van die opleiding is onze vernieuwende visie op protocol.

Daarover schreef Jean Paul Wijers onlangs een column ondermeer in het Diplomat Magazine. Een link naar die column plaatsten wij her en der op internet waaronder in een aantal groepen voor protocolexperts op LinkedIn. In deze groepen zijn experts uit de hele wereld vertegenwoordigd met een nadruk op de Indiase, Nigeriaanse en Amerikaanse protocolexperts.

Zo ook Gloria Starr die op deze ‘post’ zeer positief reageerde met ‘Well said Mr. Wijers….’ (zie bijgaande screenshot). Het artikel heeft namelijk als titel ‘protocol is the modern currency of relationships’. In zijn column schrijft Jean Paul hierover ‘Time has become a luxury. Personal time is the greatest good we can give to someone. It is the modern currency of relationships’.

De column is hier terug te lezen: protocolbureau.blogspot.nl. Hier is meer informatie over de opleiding te vinden: ipth.nl/srm.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.