V.l.n.r. de selecteurs Ivo, Will en Kim

Ieder jaar gaan wij op verschillende opleidingen op zoek naar nieuwe medewerkers. Deze studenten nodigen wij uit voor een selectiegesprek, zodat wij hen kunnen testen op vooraf vastgestelde criteria.

Diegene die de selectie met succes afleggen beginnen bij het Protocolbureau als ‘Junior Partner-host’. Na het opdoen van kennis en werkervaring wordt de eretitel ‘Junior Partner-usher’ verleend. Alleen de allerbeste krijgen ook coördinerende en leidinggevende taken en de bijbehorende titel Senior Partner.

De benaming ‘Junior en Senior Partners’ stamt uit de tijd dat het Protocolbureau nog een jaarclub op de hotelschool was. Het Protocolbureau is in 1995 door studenten van de hotelschool opgericht.

Deze week selecteerde het Protocolbureau 10 nieuwe medewerkers. Deze 10 studenten werden geselecteerd door oud-opdrachtgever Will van Middelkoop en de ushers Ivo van Vliet, Maarten Kleinrensink en Kim Jongbloed.

Koen van Ewijk, Jelmar van der Wel, Maarten Kleinrensink, Ivo van Vliet, Ralph de Boer en Mees Goosen recruiteerde vorige maand zo’n 24 studenten op verschillende opleidingen. Zij werden op het recruiteren voorbereid met een training door Rebecca van Leeuwen: Hoe leg ik uit wat het Protocolbureau is? Waarom is werken voor het Protocolbureau zo interessant voor studenten?

De nieuwe medewerkers nemen op 13 en 14 maart samen met de huidige medewerkers van het Protocolbureau deel aan een introductie- en trainingsweekend. Ondermeer etiquettegoeroe Jan Jaap van Weering en senior projectmanager Dorianne van Heeswijk verzorgen dan een training.

De nieuwe ‘Junior Partners-hosts’ zijn:
– Stijn Boogaarts
– Nicolaas Colijn
– Jelle Hiemstra
– Joep Hoogerwerf
– Daan Klein
– Floor Pelle
– Reinout Rischen
– Wouter Stapel
– Sanne Tubee
– Steyn Verschoof

Zie ook: protocolbureau.com/deperfectebijbaan

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.