V.l.n.r.: François Brunagel, Diana Mather, Gilbert Monod, 
William Hanson en Jean Paul Wyers
This article in English: click here.

Deze week organiseerden wij samen met het gerenommeerde etiquette-instituut The English Manner uit London de driegaagse protocoltraining op de Hotelschool The Hague. 
Tijdens deze training leren ambassademedewerkers, organisatoren van officiele bijeenkomsten, PA’s en medewerkers van internationale organisaties of multinationals alles over protocol en het management van high-level events. Daarnaast worden ook de netwerkvaardigheden en de cross cultural communication skills getraind. De tafelmanieren worden behandeld tijdens een driegangen etiquettediner.

De training wordt gegeven door BBC-nieuwslezer Diana Mather, dé protocolexpert van Portugal Isabel Amaral, het voormalig hoofd-protocol van het Europees Parlement de Fransman François Brunagel, The English Manner-directeur William Hanson en natuurlijk de oud-Ceremoniemeester van Koningin Beatrix Gilbert Monod de Froideville.

In december wordt deze training wederom gegeven. Op 9, 10 en 11 december in Brussel (in het Engels) en op 3 en 4 december in Den Haag (in het Nederlands).
Meer informatie: www.protocolbureau.com/masterclass

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.