Vandaag vond in Soest de protocolconferentie van de Kring van Kabinetsmedewerkers plaats. De Kring is dé branchevereniging van protocol- en kabinetsmedewerkers, voornamelijk bij gemeentes en provincies. 
Het middagprogramma werd verzorgd door het Protocolbureau. Na een inleiding door Jean Paul Wijers verzorgden de sinoloog Monica Bakker en de juriste Gerty Smit een lezing. Monica sprak over de strategische betekenis van protocol en Gerty over de toolkit die een kabinetsmedewerker zou moeten bezitten. Aansluitend gingen de kabinetsmedewerkers met elkaar in debat over verschillende stellingen. 
De lezingen van Monica en Gerty komen uit de opleiding ‘Strategisch Relatiemanagement’ die op 3 maart aanstaande op de Hotelschool The Hague van start gaat. Tijdens deze opleiding leren de deelnemers om het netwerk van een organisatie te managen en vorm te geven. Modern protocol management is onderdeel van deze opleiding.
Meer informatie: http://relationshipmanagement.eu/postgraduate
Henrik de Groot (l) met voorzitter
Jacqueline Carpentier
De Kring van Kabinetsmedewerkers biedt haar leden een interessant programma met tal van educatieve activiteiten. In korte tijd is de vereniging gegroeid naar 200 leden. 

Meer informatie: http://www.kabinetszaken.nl

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.