Vanavond werden de ushers weer ingezet op het Rode Kruisgala in Den Haag. Vlak na de oprichting van het Protocolbureau in 1995 was het gala een van onze eerste opdrachten. Het gala werd toen gehouden in het Kurhaus, nu vond deze bijzondere avond plaats in het Mauritshuis en Societeit De Witte. 
De ushers verzorgden de ontvangst en placering van de genodigden, evenals de lotenverkoop. Dat deden zij vanavond samen met de vrijwilligers van het Rode Kruis. Deze vrijwilligers volgden afgelopen woensdag een training die speciaal door het Protocolbureau voor hen was samengesteld. 
Het Rode Kruisgala werd georganiseerd om geld in te zamelen voor het verlenen van ‘EHBO in de wijk’. Het geld werd ingezameld door de verkoop van de tafels aan bedrijven, door het verkopen van loten en door middel van een veiling. Ook het Protocolbureau is sponsor van het Rode Kruis Den Haag.
Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.