Gisteren opende Koning Willem-Alexander officieel de Jheronimus Bosch-tentoonstelling in het Noord-Brabant’s Museum in ‘s-Hertogenbosch. Voorafgaand aan de officiële opening vond een bijeenkomst plaats in de St. Janskathedraal, waar het Protocolbureau de placering verzorgde (in opdracht van de gemeente en bureau Artishock en samen met de professionele hostesses van Target). 
Jeroen Bosch werd rond 1450 als Jheronimus van Aken geboren in ‘s-Hertogenbosch, waaraan hij zijn artiestennaam Bosch ontleende. Dit jaar is het 500 jaar geleden dat hij is overleden. De tentoonstelling brengt het merendeel van zijn schilderijen en tekeningen terug naar ‘s-Hertogenbosch.
Meer informatie:

http://boschexpo.hetnoordbrabantsmuseum.nl/nl/de-expositie

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.