Het genootschap is de branchevereniging van eventmanagers in Nederland

De 6daagse postgraduate opleiding ‘Strategisch Relatiemanagement’ is door het ‘Genootschap voor Eventmanagers’ officieel geaccrediteerd. Het genootschap is de branchevereniging van eventmanagers in Nederland en zij hebben de opleiding beoordeeld op inhoud, niveau en relevantie voor de branche.

De initiatiefnemers van de opleiding, het Institute of Strategic Relationship Management, de Hotelschool The Hague en het Protocolbureau, zijn trots op de accreditering. De opleiding beoogt professionalisering van het vak. Deelnemers leren het gehele relatiemanagementproces te overzien en de effectiviteit van de ontmoetingen met de relaties te verhogen.

In onze huidige hectische maatschappij is dat relevanter dan ooit, want persoonlijke aandacht is tegenwoordig schaars. Organisaties zijn zich bewust van het nut van het hebben van een goed netwerk, maar hebben moeite om de schaarse persoonlijke aandacht te managen.

Lees hier het artikel wat over de accreditering verscheen in het magazine van de vereniging:
relationshipmanagement.eu.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.