Vandaag werden de diploma’s uitgereikt aan de 12 deelnemers aan de opleiding Strategisch Relatiemanagement, een opleiding van het Institute of Strategic Relationship Management in samenwerking met de Hotelschool The Hague en het Protocolbureau uit Den Haag. 

De diploma-uitreiking vond plaats na afloop van de verdediging van de zogeten ‘integrated assignments’, een onderzoek waarin de deelnemers de theorie van de opleiding toepassen. De opleiding Strategisch Relatiemanagement bestaat uit 5 modules gegeven in 6 lesdagen verspreid over 2-3 maanden. De opleiding wordt gegeven door 5 hoofddocenten en 5 gastdocenten.

De deelnemers leren het relatiemanagement van een organisatie te professionaliseren met als doel het effect van de netwerkbijeenkomsten te vergroten. Dit wordt bereikt door een visie op relatiemanagement en een netwerkstrategie te ontwikkelen, de interne verantwoordelijkheid vorm te geven, een toolkit te ontwikkelen voor de gastheren/vrouwen en door het organiseren van effectieve netwerkbijeenkomsten.

De volgende opleiding start op 2 maart 2017. Meer informatie:
relationshipmanagement.eu/postgraduate

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.