Afgelopen donderdag waren de alumni van de postgraduate-opleiding Strategisch Relatiemanagement bijeen in Eindhoven ter gelegenheid van de Dutch Design Week
14 deelnemers volgden begin dit jaar een zesdaagse opleiding van het Institute of Strategic Relationship Management op de Hotelschool The Hague. Deze nieuwe opleiding presenteert een unieke visie op relatiemanagement en is bedoeld om het netwerk van een organisatie te professionaliseren. De deelnemers ontwikkelen tijdens de opleiding een visie op relatiemanagement en een netwerkstrategie. Het management van relaties, het ondersteunen van de netwerkers en het organiseren van effectieve en meetbare netwerkbijeenkomsten is ook onderdeel van de opleiding. 
Het bezoek aan de design week was de eerste reünie en begon met een terugblik op de opleiding en een gastles van Aart Leenaars over de toepassing van CRM-systemen. Daarna verzorgde Marielle Konings, hoofd Strategisch Relatiemanagement van de gemeente een rondleiding over de spectaculaire exposities en tentoonstellingen.
Ook interesse in deze opleiding die op 2 maart weer van start gaat?
Lees meer op onze website: relationshipmanagement.eu/postgraduate

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.