Onze postgraduate-opleiding ‘Strategisch Relatiemanagement’ is vanaf vandaag officieel gecertificeerd door de Kring van Kabinetsmedewerkers, de grootste vereniging van protocolexperts in Nederland. Tijdens het jaarcongres van de vereniging in het Nationaal Militair Museum werd dit vandaag door voorzitter Jacqueline Carpentier bekend gemaakt.
In de opleiding wordt protocol toegepast om effectieve netwerkbijeenkomsten te organiseren. De opleiding gaat verder over het ontwikkelen van een visie op relatiemanagement, het vertalen van beleid naar een netwerkstrategie, het management van relaties, het motiveren en beïnvloeden van collegae, het ondersteunen van de netwerkers en dus het organiseren van netwerkbijeenkomsten. 
Het bedrijfsleven heeft de opleiding ook gecertificeerd; dit is gedaan door het Genootschap voor Eventmanagers
Voorzitter Jacqueline Carpentier (rechts) en
Jean Paul Wijers, initiator van de opleiding 
De opleiding wordt op de Hotelschool The Hague gegeven en wordt gevolgd door professionals uit de overheid, het bedrijfsleven en de culturele sector.
Meer informatie:

Relationshipmanagement.eu 

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.