Onlangs zijn twee prachtige nieuwe boeken over protocol en etiquette geschreven: Hans Bleijerveld schreef ‘Protocol & Etiquette rond de uitvaart‘ en Stefan de Vries en Roel Wolbrink schreven een nieuwe uitgave van ‘Het Blauwe Boekje‘. 

Het Blauwe Boekje
Het Blauwe Boekje is een stijlgids voor elke levensgenieter of voor wie dat wil worden en staat vol met tips over goede manieren, eten en drinkenen het dragen van de juiste kleding. Het boek is bedoeld voor wie iets van het modieuze normen- en waardendebat wil snappen, maar het boek bevat ook anekdotes, buitensporigheden, geschiedenis en nutteloze feiten.
Deze zevende editie is volledig herzien met ruim 50 nieuwe onderwerpen.


Protocol & Etiquette rond de uitvaart
In de uitvaartbranche wordt gewerkt met talloze protocollen die in de loop der jaren ontstaan zijn. Maar weten we nog wel hoe ze ontstaan zijn en wat de zin in de huidige tijd is?
De schrijver Hans Bleijerveld is directeur Bijzondere Uitvaarten bij Monuta maar schreef het boek op persoonlijke titel. “Dit naslagwerk is een leidraad voor iedereen die professioneel te maken heeft met het verzorgen van een uitvaart.


Deze boeken zijn te bestellen in onze online boekenwinkel:
http://www.protocolbureau.com/boeken 

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.