We zijn iedere keer weer trots als onze protocoltraining succesvol wordt afgesloten. Vandaag en gisteren volgden 14 enthousiaste deelnemers de Tweedaagse Protocoltraining over management van high-level events gegeven door oud-Ceremoniemeester Gilbert Monod de Froideville, Protocolbureau-oprichter Jean Paul Wijers, regisseuse Rebecca van Leeuwen, etiquette-goeroe Jan Jaap van Weering en protocolexpert Bud Rellum. 
Bud was voor het eerst bij de Tweedaagse Protocoltraining betrokken en hij vertelde de deelnemers over zijn jarenlange ervaring met protocol en het organiseren van officiële bijeenkomsten. Gilbert Monod verzorgde de Tweedaagse Protocoltraining voor het laatst. Volgende week neemt hij tijdens de Three-day Masterclass in Protocol in Brussel afscheid als docent bij het Protocolbureau. Zijn plek zal volgend jaar worden overgenomen door Mark Verheul met wie Gilbert het boek ‘An Expert’s Guide to International Protocol’ schreef. 

De Tweedaagse Protocoltraining is een basistraining: Hoe worden high-level events georganiseerd? De training wordt gegeven door verschillende experts en is inclusief lesmateriaal, boeken, lunches en een diner.

Meer weten: protocolbureau.com/programma

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.