Inschrijfformulier Protocoltraining • Uw gegevens • Uw ervaring • Factuurgegevens

  Indien anders dan het hierboven genoemde adres


 • Algemene voorwaarden

  De Tweedaagse Protocoltraining kost €1.795 per persoon (voor de training in mei) of €1.895 (voor de training in december), exclusief BTW. Een certificaat, lesmateriaal en alle catering gedurende de training zijn bij de prijs inbegrepen. Bij annulering na inschrijving heeft de deelnemer geen recht op restitutie van het tarief. Het is wel mogelijk om deelname te verplaatsen. Het Protocolbureau heeft het recht om een training (bij onvoldoende deelnemers) te verplaatsen. Het Protocolbureau heeft het recht om een training (bij onvoldoende deelnemers) te annuleren (in dat geval heeft de deelnemer recht op restitutie). Het programma van deze training is onder voorbehoud van wijzigingen.

  De nieuwe privacy wetgeving vereist ons om toestemming te vragen: Mogen wij de gegevens in dit formulier gebruiken om contact op te nemen over deze training? En over toekomstige trainingen?

  Tijdens de training worden foto's gemaakt. Sommige foto's worden op onze social media pagina's gepubliceerd. Het Protocolbureau publiceert geen foto's zonder de expliciete toestemming van onze deelnemers.

  Het kan voorkomen dat tijdens de training sensitieve informatie wordt besproken. Dit kan gaan om informatie van het Protocolbureau of van een van de deelnemers. Wij vragen onze deelnemers discreet om te gaan met de sensitieve informatie verkregen tijdens de training.

Lees hier de Protocolbureau privacyverklaring

—————

Volg ons:

Online informatie over protocol: